Over ons

FINMA insurance - BECAUSE WE CARE ABOUT YOU

FINMA insurance is een jong en innovatief verzekeringskantoor waar de cliënt centraal staat.

Onze gedachtegang is gebaseerd op 3 belangrijke pijlers:

- Professionaliteit;

- Transparantie;

- Bereikbaarheid.

Wij bieden zowel een oplossing voor particulieren, zelfstandigen & professionelen en zorgen ervoor dat wij 24/24 bereikbaar zijn. Hiervoor werkten wij verschillende tools uit op onze website: Klantenzone*, Live chat met uw makelaar, afspraak maken van op afstand.

Het directe contact met onze cliënt blijft natuurlijk centraal staan, want wij zijn er voor U.

*klantenzone: Hier kan elke cliënt zijn dossiers zelf inkijken/wijzigingen aangeven/schade-aangiftes doen/ schadedossier opvolgen, etc.

TEAM

Hamid Ouahyani is al meer dan 10 jaar actief in de verzekeringssector als consultant, waar hij verschillende projecten tot een goed einde heeft gebracht. Tijdens zijn jaren als consultant ontstond de droom om een zaak op te richten als onafhankelijk verzekeringsmakelaar.

Zijn gedrevenheid zorgde voor de oprichting van FINMA Insurance BVBA, met als lijfspreuk “Because we care about you”. Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar, zorgt het FINMA team ervoor dat de cliënt altijd een oplossing op maat krijgt, rekeninghoudend met zijn specifieke situatie.

OFFICE

Hoofdzetel van FINMA Insurance BVBA is gelegen in Machelen – Kleetlaan 4, in de gebouwen van SPACES. Maar wij bieden onze cliënten ook de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze meeting spaces te Aalst, Antwerpen en Gent. Flexibiliteit en bereikbaarheid voor onze cliënt is voor ons van primair belang.

Is het wegens professionele of familiale omstandigheden moeilijk voor U om bij ons op kantoor te komen? Geen probleem, maak gerust een afspraak bij U thuis of op uw onderneming.

Particulier

Centraliseer al uw verzekeringen en ontdek zelf welke voordelen U geniet.

Neem gerust contact op met ons, wij helpen U graag verder.

Professioneel

Ook zelfstandige ondernemers kunnen bij ons terecht voor hun verzekeringen.

Wij werken samen met jullie een optimalisatie uit op basis van een risico analyse die wij samen met jullie uitwerken.

Neem gerust vrijblijvend contact op met ons en ontdek zelf de talrijke voordelen die we je kunnen bieden.